Insideout

Välkommen hem

Hej! Välkommen att vara en del av ungdomsarbetet Insideout på Kristet Center Örebro. Vi träffas varje LÖRDAG KL 18.00 till bön, lovsång, predikan och härlig gemenskap. Välkommen vem du än är, från årskurs 9 och uppåt. Hoppas vi ses! Välkommen!

TEENSNET

Går du i 6:an, 7:an eller 8:an? Det är en plats för gemenskap både med vänner i din egen ålder men också med ledare som vill lära känna just dig. Det är också en möjlighet att få upptäcka vem Jesus är och växa i sin tro på Gud. Allt detta kryddas med utmaningar, äventyr och oförglömliga minnen. Visst vill du vara med?

LIFESTYLE

Lifestyle är en cafékväll i talkshowsetting med aktuella ämnen som berör en kristen livsstil. Du kommer få höra till personliga vittnesbörd, sång och musik och få möjlighet att köpa gott fika.

 

ARISE

Några gånger per år har vi en särskild satsning: Arise. Det handlar om att vi som ungdomar idag behöver resa på oss. Genom att tillsammans söka Gud i lovsång, be för vårat land och lyssna till utmanande undervisning tror vi att Arise kan få bidra till att resa upp en ny generation av pionjärer i Sverige.

Missa inte

 

LYSSNA PÅ SENASTE UNGDOMSMÖTET.