Insideout

Välkommen hem

Hej! Välkommen att vara en del av ungdomsarbetet Insideout på Kristet Center Örebro. Vi träffas varje LÖRDAG KL 18.00 till bön, lovsång, predikan och härlig gemenskap. Välkommen vem du än är, från årskurs 9 och uppåt. Hoppas vi ses! Välkommen!

Tonår

Går du i 6:an, 7:an eller 8:an? Då är det här en plats för dig med gemenskap både med vänner i din egen ålder men också med ledare som vill lära känna just dig. Vi har lärjungagrupper, tonårsmöten, tonårsläger och särskilda samlingar på söndagar. Det är alla tillfällen med en möjlighet att få upptäcka vem Jesus är och växa i sin tro på Gud. Allt detta kryddas med utmaningar, äventyr och oförglömliga minnen. Visst vill du vara med?

TONÅR träffas med start den 4 september varannan söndag OJÄMNA veckor – och har en egen samling, anpassad för just dessa åldrar. Välkommen att vara med. 

UNGA VUXNA

Några gånger per termin brukar vi utöka våra ungomsmöten eller göra en särskild satsning som riktar sig till åldern upp till 35 år – unga vuxna. Vi har haft frukostar, ungdomsmöten med vittnesbörd och olika teman samt bön- och lovsångskvällar. Här finns en chans att mötas över åldersgränserna och bygga nya relationer.  Håll utkik i kalendern och på sociala medier när nästa tillfälle dyker upp. 

 

 

HAR DU FRÅGOR OM TONÅR, UNGDOM ELLER UNGA VUXNA?

Kontakta Johanna Karlsson på johanna.karlsson@kristetcenter.se

 

LYSSNA PÅ SENASTE UNGDOMSMÖTET.