BARN

HEj! Vi bygger om vår söndagskola och inom kort kommer ny spännande information om höststarten. Hoppas vi ses då! /Jenny med Team

LEKRUM

Vi har ett lekrum öppet under våra gudstjänster där du som har yngre barn, mellan 0-3 år, kan följa mötet samtidigt som ditt barn kan leka i en trygg miljö. Här finns också en soffa för dig som behöver amma. Har du äldre barn med dig finns pussel, spel, ritpapper och pennor i ett skåp där du kan låna och sitta vid borden som finns utanför lekrummet. 

Familjegudstjänst

Några gånger per år samlas hela familjen till en gemensam gudstjänst. Det brukar alltid bli en fest utöver det vanliga med ett budskap som ung som gammal kan ta till sig. Efter familjegudstjänsterna är cafeterian laddad med aktiviteter, erbjudanden från bokshoppen och korvförsäljning så du kan stanna länge och dela gemenskapen – med alla generationer.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA

Öppna förskolan

Varje torsdag klockan 8.30-11.00 håller Öppna förskolan öppet för dig som vill komma tillsammans med ditt barn eller barnbarn och fika, umgås, pyssla och leka. Varje gång har vi också en gemensam sångsamling med rörelser och sånger som passar från de allra minsta till lite större barn. Vi håller till i församlingens cafeteria.

OBS! Stängt under skollov.

Läger

Varje sommar slår vi upp portarna till ”Världens barnläger” som är för dig som gått ut årskurs två till och med årskurs fem.

Vi kan garantera en vecka fylld av lek, äventyr, tävling och härlig gemenskap.

Men framförallt vill vi skapa en möjlighet för dig att få lära känna Jesus genom våra barnmöten och morgonsamlingar.

Scout

Gillar du att vara ute i naturen och laga mat? Vill du lära dig tälja, göra upp eld och veta mer om hur du kan hjälpa till om det händer en olycka? Då är scout något för dig! 

FÖR VEM? För dig som går i årskurs 3-6

NÄR? Torsdagar kl. 18 till 19.30

VAR?  Olika samlingsplats, kontakta Jenny. 

FRÅGOR?
jenny.kihlberg@kristetcenter.se