Välkommen till söndagsskolan!

 

Vår söndagsskola är för dig som är 4-11 år ( t.o.m. åk 5).

Först möts vi i stora kyrksalen och sjunger lovsång tillsammans. Sedan blir det dags att gå till söndagsskolan och då får du följa med dina ledare.

Sedan har vi en härlig stund i åldersindelade grupper där vi gör olika aktiveter, lekar, sport eller tävling. Vi umgås och lär känna varandra.

Men det viktigaste med söndagsskolan är att du får höra om Jesus, lära dig om Bibeln och lyssna till vittnesbörd från ledare som själva mött Jesus och lärt känna honom. 

Tänk att Jesus längtar efter att få lära känna dig också!

En gång i månaden har vi KANONSÖNDAG och då bjuder vi in till ett stort barnmöte för alla åldrar tillsammans. Det blir en riktig fest!

Höstens datum:  10/9, 8/10, 5/11, 3/12

LEKRUM

Vi har ett lekrum öppet under våra gudstjänster där du som har yngre barn, mellan 0-4 år, kan följa mötet samtidigt som ditt barn kan leka i en trygg miljö. Här finns också en soffa för dig som behöver amma. Har du äldre barn med dig finns pussel, spel, ritpapper och pennor i ett skåp där du kan låna och sitta vid borden som finns utanför lekrummet. 

Familjegudstjänst

Några gånger per år samlas hela familjen till en gemensam gudstjänst. Det brukar alltid bli en fest utöver det vanliga med ett budskap som ung som gammal kan ta till sig. Efter familjegudstjänsterna är cafeterian laddad med aktiviteter, erbjudanden från bokshoppen och korvförsäljning så du kan stanna länge och dela gemenskapen – med alla generationer. I höst är det familjegudstjänst den 23 oktober! 

SUGEN PÅ MER ÄVENTYR MED OSS? 

HuRRA!

För barn från 5 år (Födda 2018) tom klass 2. 

Tisdagar udda veckor kl 17.30-19.00

Vi leker, pysslar, grillar korv och har massa skoj tillsammans och så får du höra spännande berättelser om Jesus.

Hoppas du vill vara med!

Kontakta Jenny Kihlberg för mer information och vårt terminsprogram.

Öppna förskolan

Varje torsdag klockan 8.30-11.00 håller Öppna förskolan öppet för dig som vill komma tillsammans med ditt barn eller barnbarn och fika, umgås, pyssla och leka. Varje gång har vi också en gemensam sångsamling med rörelser och sånger som passar från de allra minsta till lite större barn. Vi håller till i församlingens cafeteria.

OBS! Stängt under skollov.

Scout

Gillar du att vara ute i naturen och laga mat? Vill du lära dig tälja, göra upp eld och veta mer om hur du kan hjälpa till om det händer en olycka? Då är scout något för dig! 

FÖR VEM? För dig som går i årskurs 3-6

NÄR? Torsdagar kl. 18 till 19.30

VAR?  Olika samlingsplats, kontakta Jenny Kihlberg. 

FRÅGOR?
Jenny Kihlberg är kontaktperson: jenny.kihlberg@kristetcenter.se