BARN

PROMISELAND

Varje söndag bjuder vi in till en härlig och fartfylld söndagskola för dig som är mellan 3-11 år. Vi håller till i Grenadjärskolans fina lokaler alldeles intill kyrkan. Insläpp från 9.40 varje söndag!

För tillfället är vår söndagsskola Promiseland inställd, tills vidare på grund av Covid-19. 

PROMISELAND SMALL. 

De minsta barnen, 3-6 år, har åldersindelade grupper. Pyssel, sångsamling, bibelberättelse och lek står på schemat.

WORKSHOP.

7-11-åringarna kan välja på olika workshop när de kommer till söndagsskolan. Dagen avslutas alltid med en gemensam samling av något slag.

STORSAMLING. 

Varannan söndag är det barnens egen gudstjänst där de får sjunga lovsång och lyssna till spännande berättelser från bibelns äventyr.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA

Öppna förskolan

Varje torsdag klockan 8.30-11.00 håller Öppna förskolan öppet för dig som vill komma tillsammans med ditt barn eller barnbarn och fika, umgås, pyssla och leka. Varje gång har vi också en gemensam sångsamling med rörelser och sånger som passar från de allra minsta till lite större barn. Vi håller till i församlingens cafeteria.

OBS! Stängt under skollov.

Läger

Varje sommar slår vi upp portarna till ”Världens barnläger” som är för dig som gått ut årskurs två till och med årskurs fem.

Vi kan garantera en vecka fylld av lek, äventyr, tävling och härlig gemenskap.

Men framförallt vill vi skapa en möjlighet för dig att få lära känna Jesus genom våra barnmöten och morgonsamlingar.

Scout

Gillar du att vara ute i naturen och laga mat? Vill du lära dig tälja, göra upp eld och veta mer om hur du kan hjälpa till om det händer en olycka? Då är scout något för dig! 

FÖR VEM? För dig som går i årskurs 3-6

NÄR? Torsdagar kl. 18 till 19.30

VAR?  Olika samlingsplats, kontakta Jenny. 

FRÅGOR?
jenny.kihlberg@kristetcenter.se

Familjegudstjänst

Några gånger per år samlas hela familjen till en gemensam gudstjänst. Det brukar alltid bli en fest utöver det vanliga med ett budskap som ung som gammal kan ta till sig. Efter familjegudstjänsterna är cafeterian laddad med aktiviteter, erbjudanden från bokshoppen och korvförsäljning så du kan stanna länge och dela gemenskapen – med alla generationer.