Här kommer några glimtar från advent här hos oss i församlingen. Vi har fått lyssna till adventsbudskapet om att öppna våra hjärtan och låta frälsaren ta plats. Vi har fortsatt begrunda orden från Judas brev om att kämpa för att bevara den tro som en gång blev oss given. Gemenskap i cafeterian, söndagskolans julfest och barnen som fick ta emot en alleles egen julkalender. 

Den andra och tredje advent hade vi den stora glädjen att få bjuda in våra vänner, släktingar och arbetskamrater på en kväll vi gav namnet ”Advent hos oss”. Ljuv musik i julens alla toner varvades med personliga intervjuer och vittnesbörd om vad Jesus betytt och betyder för människor idag. Barnet i krubban – Jesus – förvandlar liv än idag och han är frälsaren som längtar att få möta var och en. I cafeterian fortsatte gemenskapen med goda julsmörgåsar och en presentation av församlingens arbete Barnhjälp Soluppgång. Här fick man också möjlighet att ge en gåva till julfesten som vi anordnar för 300 barn i Kampala varje år. Dessutom fanns möjligheten att bli en personlig fadder till ett barn vilket flera valde att bli under dessa kvällar. Tack alla ni som kom och alla ni som bidrag till dessa kvällar! Glad advent!