Den första juni överlåts Västanås Center, som tillhört Kristet Center Örebro i många år, till Svensk Pionjärmission. Med Mikael och Theresa Boman i spetsen kommer nu missionsträningsskolan ”Mission One Eleven” som drivs av Svensk Pionjärmission att flytta in på gården.
Den har sedan tidigare utgått från Vetlanda men får i och med Västanås Center nya möjligheter att växa och bland annat utöka med ytterligare en termin. Du kan redan nu ansöka om en plats till hösten. Läs mer om ”Mission One Eleven” och hur du ansöker här.
Under gudstjänsten den 4 april predikade Mikael Boman på Kristet Center Örebro och berättade mer om hur initiativet Svensk Pionjärmission kom till. Efter gudstjänsten kan du också se en intervju med Mikael Boman och Per-Åke Eliasson där de berättar om den hjärtliga koppling som uppstod mellan församlingen och Svensk Pionjärmission när det här ägarskiftet kom på tal. Här kan du ta del av gudstjänsten och intervjun igen.
Den 6:e juni kommer vi uppmärksamma Västanås nya inriktning på vår särskilda Nationaldagsgudstjänst då vi också får besök av Mikael och Theresa Boman igen. Varmt välkommen att delta i vår gudstjänst då, live via Kanal10 eller på KcPlay.