Johan Nordenling började använda droger och alkohol i ung tonårsålder. Han beskriver själv att han var beroende av bekräftelse från tjejer och drogerna och alkoholen hjälpte honom att slappna av och vara sig själv. Men det som till en början hade upplevts som en frihet ledde till ett fängelsestraff och ett liv som följdes av lögner och destruktivt beteende som skadade både honom själv och andra.

Någonting gick sönder i mig och jag började förakta hur jag fungerade. Det ledde till botten och jag bestämde mig för att avsluta mitt liv. 

Men mitt i havet av mörker som Johan befann sig i kastades en livboj ut. En bekant började berätta om Jesus och när Johan till slut valde att ta tag i den livbojen fann han vägen till ett totalt förvandlat liv.

Tack Johan, för att vi fick lyssna till ditt vittnesbörd!