Israelresa2019-topbnr.jpg

KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgBetjäna staden

 Buskul

 Vuxna på stan


 

 

Betjäna staden


170422 - Buskul - 01.jpg

Bildspel: En dag på Buskul

Lördagen den 22 april var det äntligen dags för årets andra Buskul i Vivalla. Den här gången samlades förväntansfulla barn, föräldrar och ledare i Vivallagårdens idrottshall för att dra igång dagens buskulmöte.

Läs mer
120414-Buskul.jpg

Massa kul och bus på Buskul

Så var det dags för ännu ett Buskul i Vivalla. Flera barn stod på kö utanför dörrarna till Vivallaskolans matsal långt innan insläppet klockan 12.

Läs mer
130813-Augustifestivalen.jpg

Äventyr på årets Augustifestival

Barn i hundratal, bullar i tusental och tacksamhet i överflöd. Årets augustifestival i Vivalla har just avslutats och när Johanna Karlsson, en av de ansvariga för festivalen, summerar veckan säger hon att det finns en förväntan i luften på att Gud är på gång! 

Läs mer
120811-Torgmote-1.jpg

”Fri, han har satt mig fri!”

I lördagens 20-gradiga augustivärme fick örebroare höra om Jesus på Stortorget. Ungdomskören sjöng, det var dockdrama, dans och flera vittnesbörd.

Läs mer

Hallå där, Andreas Junaeus

Andreas-Hallå.jpg

Inför årets Augustifestival, som inleds tisdag 14 augusti och avslutas lördag 18 augusti, ringde vi upp Kristet Centers andrepastor Andreas Junaeus, som har ett övergripande ansvar för festivalen.

Läs mer
120714-Buskul-1.jpg

Glimtar från Buskuldagarna

Förra veckan var det Buskuldagar i Vivalla. Ett team från församlingen var på plats onsdag till lördag och mötte upp cirka 70 barn varje dag för att leka, umgås och självklart dela ut bullar!

Läs mer
Torgmöte

Jesus förvandlar och upprättar

När tonerna från Rådhusets klockspel klingade ut i lördags, strax efter klockan 12.00, drog säsongens första torgmöte igång.
– Vi är här för att berätta om Jesus som har förvandlat och upprättat våra liv, sa Andreas Junaeus.

Läs mer

Äldre nyheter


2010

2009