Israelresa2019-topbnr.jpg

KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 18:30
Sommar i Stadsparken

Fredag 20:00
Ungdom: Hjärta för Örebro

Söndag 10:00
Gudstjänst
Per-Åke Eliasson
Webb-tv

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Julkonsert_mitten.jpg
 
Sedan premiären 2011 har Kristet Centers julkonsert varit ett uppskattat inslag i decembermörkret. Det går att köpa biljetter i anslutning till konserterna men säkrast är att beställa biljetter redan nu.

Biljetter
Biljetter beställas online här och hämtas i församlinsexpeditionen i samband med gudstjänster. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs en halvtimme innan föreställning i församlingsexpeditionen. Biljetterna kostar 50 kronor styck. Barn 0-6 år går in gratis och barn 7-12 år betalar 20 kronor.

Fika
Det går också att förbeställa en så kallad julsmörgås och dryck till en kostnad av 60 kronor.

Om konserten
Föreställningen är cirka två timmar lång. Även i år vankas en del nya inslag men något som är sig alldeles likt från tidigare år är att samtliga intäkter från biljett- och fikaförsäljning oavkortat går till föräldralösa barn i Uganda och Kenya. Detta är möjligt då församlingen Kristet Center står för alla omkostnader. Julkonserten är en bred musikupplevelse där konstellationer som trio, kvartett, minikör, barnkör, kör och solister ingår. Materialet är både klassiska julsånger och egenskrivet material. Medverkar gör också recitatörer, skådespelare och dansare.

Föräldralösa barn i Afrika
Kristet Center Örebro arbetar i Kenya och Uganda med att ge föräldralösa barn en ljusare framtid. I Kenya stöder församlingen Mama Obed Children Home. Ett hem som startade 2007 efter att många barn förlorat sina föräldrar i samband med de våldsamma upploppen kring presidentvalet.
I Uganda driver Kristet Center Örebro ett fadderprogram som heter Barnhjälp Soluppgång. Här får cirka 350 föräldralösa barn hjälp att gå i skola och på så sätt också chans till en ljusare framtid.

Klicka här för att se bildspel från tidigare konsert.