KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Höststädning på kvinnokonferens

180901-WOW-HannaBloom.jpg
 
”Dressed for success” eller ”klädd för framgång” var temat för den WOW-konferens med Hanna Bloom som gick av stapeln lördagen den 1 september. Över tvåhundrakvinnor slöt upp och utmanades att höströja i ”garderoben”.

Det blev en underbar dag med god mat och undervisning när Hanna Bloom med sitt WOW-team besökte församlingen. Dagen var verkligen ”wow ”på många sätt. Främst står de tre bokstäverna för women of worth - alltså ”kvinnor med värde”. Men interjektionen ”wow” kändes också passande denna dag när god mat serverades för både ande, kropp och själ.
– Fel tankar förgiftar oss. Vi behöver sätta Guds röst före alla andra röster, sa Hanna Bloom och utmanade åhörarna att ge Gud tillträde att förvandla och rensa.
Hon liknade förnyelsen av sinnet vid en höststädning och konstaterade att det finns mycket som kan behöva rensas ut. Oförlåtelse, misstag, förkastelse, dålig självbild, fruktan, oro och bekymmer.

Hanna Bloom delade många personliga berättelser, inte minst utifrån den tid då hon blev utbränd och kände att frågan om identitet ställdes på sin spets.
– Statistik säger att vi kvinnor speglar oss upp till 70 gånger per dag, varför inte spegla oss i ordet i alla fall en gång?
Under dagen gavs tillfälle för förbön och många kvinnor gensvarade utifrån den undervisning som gått ut.
 
180901-WOW-2.jpg
 
180901-WOW-3.jpg 


Publicerad: 2018-09-08
Text: Lina Hagström
Foto: Lina Hagström