Israelresa2019-topbnr.jpg

KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Johanna Karlsson

Söndag 10:00
Gudstjänst
Andreas Junaeus
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsbön
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Bildspel: Bilder från sommaren 2017

Höstupptakterna avlöser varandra inom församlingens olika arbetsområden, men sommaren har inte varit en total paus. Här bjuder vi på några bildglimtar från något av det som hänt i sommar.

I juni månad åkte ungdomarna i åldersgruppen årskurs 6–8 ut till lägergården Sixtorp för fyra dagars äventyr. Mer om detta finns att läsa på KCUng.se
Under sex onsdagskvällar, med start onsdagen den 28 juni, möttes församlingen till picknick och aktiviteter i Stadsparken. Varje tillfälle av ”Sommar i Stadsparken” var de någon som delade ett vittnesbörd, och en gemensam lovsångsstund inledde kvällen. 
I början av augusti jubilerade församlingens andrepastor, Andreas Junaeus. 40-åringen bjöd in till en fest för hela församlingen och firandet blev en härlig kväll med toner av tacksamhet.
En annan jubilar i sommar var Buskul som fyllde 10 år. Buskul är det arbete som församlingen har för barn i Vivalla. Firandet pågick hela dagen. Först med en rejäl tårtfest, sedan ett Buskulmöte och på kvällen ett vittnesbördsmöte.
Det har också byggts i sommar. Scenen i gudstjänstlokalen har byggts om och till följd fick gudstjänsterna husera i sal 2 under två söndagar. 
Sommarens planerade torgmöte regnade bort, men minitorgmöten under benämningen ”nedslag” gjordes den första lördagen i september. Också om detta går det att läsa på KCUng.se (nyheten Nya kliv för ungdomsmötena).
Något annat som är nytt för hösten är att det numera är möjligt att handla i cafeterian med Swish.

Bildspel: Sommaren 2017


Publicerad: 2017-09-14