julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

David Prakasam talade om en ny säsong för Sverige

170716-DavidPrakasam.jpg
 
I mitten av juli fick församlingen besök av David och Ketzia Prakasam. David Prakasam predikade och delade ett budskap från Ruts bok.
– Jag tror på en ny säsong av gudomlig besökelse. En ny tid för Sveriges kyrkor där det varit stagnation, sa han bland annat
.

– Gud har kontrollen över säsonger, konstaterade David Prakasam i mötets inledning.
– Jag tror på en ny säsong av gudomlig besökelse. En ny tid för Sveriges kyrkor där det varit stagnation. När Andens vind blåser över Guds folk får de förtorkade benen liv. Gud ska åter bygga och välsigna sin församling.

David Prakasam gick in i berättelsen om Rut och hennes svärmor Noomi.
– I Bibeln har varje namn en betydelse. Moab var en plats av förbannelse, Betlehem betyder ”brödets hus”. Noomi och Rut gick från förbannelse till välsignelse.

David Prakasam lyfte även fram berättelsens profetiska perspektiv.
– Jesus är vår Boas. Han är vår återlösare! Var är du i dag? Kom tillbaka från Moab – det är skördetid och Gud vill förlösa sin favör på ditt liv.

David och Ketzia Prakasam står i ett arbete i en lokal församling i Coimbatore i södra Indien, men arbetet innefattar också omkring 700 andra församlingar som planterats över hela landet. I nära 40 år har ett samarbete funnits med svenska missionsorganisationen Trosgnistan. Göran Duveskog från Trosgnistan tolkade också mötet.

Vill du ta del av mötet i efterhand finns det både att se i videoformat på kcplay.se och att lyssna till som podcast.


Publicerad: 2017-07-25
Text: Lina Hagström
Foto: Hanna Karlsson