julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Frälsning, helande och andedop under pingsthelgen

170604-PerAkvist.jpg
 
Många fick erfara att Jesus helar än i dag, när församlingen den 3-4 juni gästades av missionären, evangelisten och pionjären Per Åkvist.

– Jesus gick omkring och undervisade och botade alla slags sjukdomar. Han predikade evangeliet, men han demonstrerade det också, konstaterade Per Åkvist efter att ha läst slutet på Matteusevangeliets nionde kapitel.
Det första mötet av två, som annonserats som Helandemöten, hölls på lördagskvällen.

– Evangeliet måste demonstreras, annars blir det bara religion eller ett försanthållande. Men Jesus är relevant och sann. Han är densamma i dag, sa Per Åkvist med eftertryck.

Både lördagskvällen och söndag förmiddag bestod av predikan, men också en god stund av lovsång och förbön. Redan under lördagskvällens möte var det flera som gav vittnesbörd om hur smärta i ryggar, knän och höfter försvunnit. Också på söndagen gav flera personer liknande vittnesbörd. Någon som haft tinnitus i 15 år fick uppleva ett helande.

Under helgen tog också flera personer emot frälsning och dopet i den helige Ande.
– Det övernaturliga i Guds rike ska äga rum när vi kommer samman. Han kan göra mer än vi kan be och tänka, sa Per Åkvist, och knöt an till Pingstdagen.
– Det sker inte genom någon människas styrka eller kraft, utan genom den helige Ande.

Mötena finns att se på KCPlay.


Publicerad: 2017-06-08
Text: Lina Hagström
Foto: Johanna Zetterström