KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Video: Sammanfattning av Nationella bönedagarna

170106-NB-1.jpg
 
Seminarier, bönepass och möten. De nationella bönedagarna hade ett brett innehåll och också bred uppslutning. Både bland talare och besökare fanns många olika sammanhang representerade. En ny tid för Sverige var det övergripande temat, och också vittnesbördet som fanns i bönen. 

– Ibland ser vi bara på allt dåligt som sker och ber för det. Men vi behöver också lyssna in vad Gud har att säga, sa pastor Per-Åke Eliasson på torsdagskvällen. Och kvällens talare, Daniel Alm, berörde samma tema.
– Vi behöver mer än bara lägesanalyser, församlingen behöver Andens tydliga tilltal, sa Alm, och tog också med sig detta som ett böneämne.
Alla medverkande hade fått i uppgift att ge sin beskrivning av vart det kristna Sverige befinner sig och sedan delge tre olika böneområden kopplat till det.

Bönedagarna pågick den 5-8 januari och mycket från dagarna går att ta del av igen. På KCPlay.se finns video från de tillfällen som filmades, och har du en podcastspelare går mycket att lyssna på här:
http://kristetcenter.hipcast.com/rss/kristetcenter.xml

Här nedan ser du en intervju med Per-Åke Eliasson och Hans Augustsson som sammanfattar böndagarna.
 


Publicerad: 2017-01-14
Text: Lina Hagström
Foto: Lina Hagström