julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Vittnesbörd om Jesus på torget

160820-Torgmote-3.jpg
 
Jesus är på riktigt. Han lever och han förvandlar människors liv. Detta var det glada budskap som gick ut på Stortorget lördagen den 20 augusti, och det berättades genom drama, dans, dockdrama och personliga vittnesbörd.


− Min son skulle inte haft någon pappa i dag om det inte vore för Jesus. Så krasst summerar Demetrio Martini sin berättelse. Men som alla på Stortorget ser, står ju Demetrio där, och ser betydligt gladare ut än den upplaga av sig själv han först beskriver. Det som hänt sedan dess stavas J E S U S.

Också Tommy Hagsten och Benedicte Cornels delar med sig av sina personliga vittnesbörd, om hur narkotikamissbruk höll på att kosta dem livet, men hur mötet med Jesus innebar både befrielse från missbruk och ny livsglädje och mening.
− Gud är inte arg på dig. Jag vill verkligen ropa ut det på torget här i dag! Du kan komma till honom och du kommer att möta en kärleksfull famn. Jag vet, för det var vad jag gjorde, sa Benedicte Cornels.
 
160820-Torgmote-2.jpg
 
Nästa torgmöte är lördagen 27 augusti kl 12, även då på Stortorget. Välkommen!
 
160820-Torgmote-1.jpg 


Publicerad: 2016-08-21
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström