KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Nationaldagsfirande i hästväg

160606-Nationaldag-1.jpg
 
Den 6 juni var tomma gröna stolar ytterst sällsynta i kyrksalen. Många slöt upp när Sveriges nationaldag firades, och det med både inomhusprogram och mängder av utomhusaktiviteter för alla åldrar.


160606-Nationaldag-2.jpgMin dröm för Sverige. Så löd temat för nationaldagsfirandet som alltså inleddes i en fullsatt kyrksal där barnkör, kör och dans varvades med tal och bön för Sverige. Rebecka Hagsten, biträdande rektor för Grenadjärskolan och Lukas Berggren, chefredaktör för tidningen Världen Idag, talade utifrån sina respektive perspektiv om sin dröm för Sverige.
- Jag drömmer om att tydliga profetröster ska resas upp i vårt land, profetröster, som likt Johannes döparen vågar påtala det som är orätt men som framförallt pekar på Jesus, uttryckte Berggren.

Ute väntade sedan ett grill- och tårtkalas som hette duga. För att inte tala om smörgåsbordet av aktiviteter - cirka trettio stycken till antalet!

Mötet kan ses i sin helhet på KCPlay.se

Se fler bilder från mötet och Garden Partyt på Kristet Centers Facebook-sida.

160606-Nationaldag-3.jpg
 
160606-Nationaldag-4.jpg


Publicerad: 2016-06-07
Text: Lina Hagström
Foto: Johanna Zetterström, Hanna Karlsson, Johan Hagström