julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Öppna förskolan inne på sitt sjätte år

160114-Oppnaforskolan.jpg
 
På torsdagsförmiddagarna är både krypare och gångare välkomna till Öppna förskolan. Med start klockan nio erbjuds ett par härliga timmar med lek, fika, pyssel och sångsamling.


Fikat står redan på plats när Öppna förskolan öppnar. Här kan man för en billig penning botanisera bland kaffe, bröd och smörgåsrån. Vill man hellre hugga in direkt på pyssel, spel eller lek går det förstås lika bra.

160114-Oppnaforskolan-2.jpg– Öppna förskolan ska vara en plats där föräldrar blir uppmuntrade, utrustade och känner ett stöd i sin roll som förälder, berättar Anna-Karin Sandell.
Hon är en av initiativtagarna och har varit med sedan starten för sex år sedan.

– Den största nyheten detta läsår är att den som vill kan vara med på minichapel. Det är som ett litet barnmöte med drama, dockteater och sång. Det är en gång i månaden och har varit mycket uppskattat speciellt av de lite äldre barnen, säger Anna-Karin Sandell.
De övriga veckorna ligger i stället en gemensam sångsamling klockan 10.40.
– Vi vill att Öppna förskolan ska vara en plats där det är enkelt att mötas tillsammans med sina barn. Här ska man kunna dela erfarenheter och på så sätt bli till hjälp och uppmuntran för varandra, säger Anna-Karin Sandell.

Se tider och info för Öppna förskolan här 


Publicerad: 2016-02-21
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström