Julkonsert_topbnr_kc_2017.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgBiljetter.pngbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaDenna Vecka

Torsdag 09:00-11:00
Öppna förskolan

Lördag 10:00-12:00
Barnloppis

Lördag 19:00
Ungdomsmöte
Micael Lundin

Söndag 10:00
Gudstjänst
Andreas Junaeus
Byggoffer
Promiseland
Webb-tv

Söndag 18:00
Församlingsbön
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Välkommen på Nationella bönedagar

00-PAE-Halladar.jpg
 
Nu mer än någonsin behöver vi be för vårt land. Därför utlyser vi Nationella bönedagar på Kristet Center Örebro den 1 – 3 januari 2016.
Vi behöver nu be för vårt folk, vår regering och vår riksdag med tanke på alla de utmaningar de står inför i vår tid, inte minst den stora flyktingströmmen och allt vad den för med sig. Flyktingkrisen kan lätt övergå till en arbetslöshetskris och bostadskris och i samband med det motsättningar mellan svenskfödda och flyktingar.

Vi behöver också be för Guds Rike eftersom många troende och lokala församlingar börjar tappa fart och ork i den här tiden. Mer än någonsin behöver vi be om levande och livgivande församlingar som blir en välsignelse för sin omgivning och ser alla möjligheter som också finns i vår tid.

Vi är också tacksamma för att flera nationella tjänstegåvor kommer till oss för att stå tillsammans i bön för vårt land. Pelle Hörnmark, Ingemar Helmner, Hans Augustsson och Stefan Salmonsson kommer att medverka med förkunnelse men också finnas med i bön under dagarna.

Varmt välkomna till att ta ett gemensamt ansvar i bön för vårt land.

/Per-Åke Eliasson


Publicerad: 2015-12-31