KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

MOCH inviger nytt husArbetet med Mama Obeds Children Home i Kenya som församlingen stöder firade en glad nyhet i början av september. Se bilder och hör Micael Lundin berätta om det nyinvigda huset.

Kristet Center Örebro har under en tid genom olika insamlingar varit med och stöttat arbetet med att ge barnen på Mama Obeds Children Home nya byggnader. Det nya huset gör det bland annat möjligt att arbeta med mindre grupper av barn som får bo i lägenheter med en egen ”mamma”. På det sättet kan barnhemmet få likna en vanlig familjesituation. Lördagen den 5 september var det stor glädje bland barnen då de kunde flytta in i det nya fina huset. Ledarskapet i församlingen Word of Faith med biskop Thomas Muthee i spetsen var med och firade med barnen och personalen när det nya huset kunde tas i bruk.

– Vi är här för att glädjas med barnen, säger Thomas Muthee och fortsätter. Vi vill säga ett jättetack till våra vänner i Sverige, till pastor Per-Åke Eliasson och hela församlingen för den stora hjälp ni gett oss för att fullborda detta hem. Det här hemmet kommer att vara till en välsignelse för många generationer framöver, säger Thomas Muthee.

150905-MamaObed-invigning-2.jpg
 
150905-MamaObed-invigning-3.jpg
 
150905-MamaObed-invigning-1.jpg


Publicerad: 2015-09-27