julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Tro för Sverige igång

150430-TFS-PelleHörnmark.jpg
 
Torsdag kväll, den 30 april, inleddes pastors- och ledardagarna ”Tro för Sverige”. Pingstföreståndaren Pelle Hörnmark predikade ett rakt och tydligt budskap om syndernas förlåtelse och att kyrkan måste ha sitt fokus på de människor som ännu inte fått uppleva detta.

Den fyra dagar långa konferensen som just inletts samlar pastorer och ledare från olika sammanhang och samfund runtom i Sverige. Pastors- och ledardagarna kommer att bestå av seminarier och möten där olika talare delar sitt hjärta utifrån temat ”Tro för Sverige”.

Under torsdagskvällen talade Pelle Hörnmark som en representant för Pingst Sverige och han utgick från Lukas 15 om det förlorade fåret.
– Vi behöver vara en kyrka som inte tappar fokus utan som bryr sig om det 100:e fåret, förkunnade Hörnmark.

Han talade också om vikten av att frimodigt predika syndernas förlåtelse och att det finns en väg till frälsning. Vi som kristna behöver också be den Helige Ande om kärlek för att kunna älska människor så som Jesus gjorde. En genuin och äkta kärlek måste vara grunden för allt vi gör.
– Jag är helt övertygad om att den som predikar syndernas förlåtelse på ett någorlunda begripligt sätt kommer att ha en stor publik framöver!

Glöm inte att du kan följa alla möten och seminarier live via KCplay. Dessutom sänder Kanal10 live från konferensens alla kvällsmöten samt söndag förmiddag.


Publicerad: 2015-04-30
Text: Anna Karlsson
Foto: Hanna Karlsson