KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Offergåva till Skandinavisk Teologisk Högskola

Under de nationella bönedagarna 5-6 januari var bland andra Anders Gerdmar, initiativtagare till Skandinavisk Teologisk Högskola, talare. Under tisdag dag talade han om högskolans vision och under kvällsmötet togs ett offer upp till arbetet.

– Vi har under dagen fått lyssna till en intressant dragning av Anders Gerdmar och nu ska vi alla få en möjlighet att ge en gåva in i det arbetet, sa Per-Åke Eliasson i inledningen av tisdagskvällens möte.

Han förklarade också att församlingen önskade att matcha upp alla inkomna gåvor, så att vad som än kom in skulle dubbleras.

– Detta är ett suveränt arbete som Gud kommer att kunna använda på ett underbart sätt för att utrusta nästa generations ledare, och vår bön är att många församlingar ska omfamna det. Arbetet är en resurs för Guds rike i Sverige och vi har både skäl och möjlighet att finnas med, sa Per-Åke Eliasson.

Den insamlade offergåvan uppgick i knappt 39000 kronor, och efter att församlingen skjutit till sin del landade totalen på 78000 kronor.

För att läsa mer om Skandinavisk Teologisk Högskola, besök www.teol.se.


Publicerad: 2015-01-14
Text: Lina Hagström
Foto: