julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Hallå där, Per-Åke Eliasson…

PÅE-Hallådär.jpg
 
Kristet Center Örebro bjuder in till nationella bönedagar 5-6 januari. Berätta!
 
– Vi menar att det nu är mer behov av bön för land än någonsin. Det finns en svaghet och en sårbarhet både inom det politiska området och det kyrkliga. Samtidigt finns det stora möjligheter för nya genombrott för Guds rike, och bön är alltid nyckeln till seger och genombrott. Vi vill inbjuda alla som bär ett ansvar och en börda för vårt land till dessa dagar.

Vad är Uppdrag Sverige? 
– Uppdrag Sverige är ett initiativ som vi som församling tillsammans med Stefan Salmonsson har tagit. Vi vill med det väcka upp en medvetenhet om behovet av levande, brinnande och starka församlingar. Och en medvetenhet om tjänstegåvornas betydelse och behovet av att resa upp och träna nästa generation.

Vilka medverkar under de nationella bönedagarna?
– Förutom Stefan Salmonsson kommer även Anders Gerdmar och Joakim Lundqvist från Livets Ord i Uppsala att medverka. Anders Gerdmar har tagit ett mycket viktigt initiativ med Skandinaviska Teologiska Högskolan och vi vill ge honom en möjlighet att dela visionen och omsluta initiativet med förbön. Vi kommer också på kvällen att ta upp ett offer för det arbetet.

– Joakim Lundqvist är sedan 1,5 år huvudpastor för Livets Ord i Uppsala. Han har tidigare rest upp och varit ledare för arbetet med Ny Generation. Vi ser det som en stor glädje att han kommer och delar sitt hjärta när det gäller genombrott för Guds rike i Sverige.


Publicerad: 2015-01-02