KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Sven Nilsson 85 år

141019-Sven85.jpg
 
Sven Nilsson, som hade det ledande pastorsansvaret för Kristet Center Örebro, de tre första åren, från församlingsbildandet och fram till den 1 september 1998, fyller i dagarna 85 år.

– Vi vill uttrycka många och varma gratulationer, uppmuntran och kärlek, sa pastor Per-Åke Eliasson när han i gudstjänstens inledning den 19 oktober tog tillfället i akt att å hela församlingens vägnar gratulera jubilaren.

– Tillsammans med din fru Solweig har du fått betyda så mycket för så många människor under så många år. Inte minst alla som är en del av församlingen Kristet Center Örebro. Det är vi väldigt tacksamma för, sa Per-Åke Eliasson.
Sven Nilsson fick också ta emot blommor, presenter och stående ovationer.

– Vi vill överlämna något som är ett uttryck för några av dina många intresseområden. Det finns något som handlar om din estetiska sida, något för ditt fotografiska intresse, något för ditt historiska intresse, något för din omsorg och kärlek för människor men också något för din kulinariska och livsnjutarsida, sammanfattade Per-Åke Eliasson, och uttryckte tacksamhet och beundran över Sven Nilssons mångsidighet och vitalitet.


Publicerad: 2014-10-21
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström