julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Premiärvecka för årets pionjärer

140831-Pionjärer-2.jpg
 
Under söndagsgudstjänsten den 31 augusti hälsades årets pionjärteam välkomna. Detta efter en uppstartsvecka på församlingens bönecenter Västanås.

Pastor Per-Åke Eliasson bjöd fram teamet bestående av fyra ungdomar från församlingen och berättade lite om syftet med pionjärskolan.
– Vi vill träna en ung generation i miljön av det dagliga arbetet i en församling. Sedan får de också åka ut bland annat till Ödeshög för att bli till en välsignelse för andra.
Han påpekade också att året kommer att innebära utmaningar och att de kommer få lära sig mycket om sig själva och om Herren.
– Ni kommer nog växa mer än vad ni själva kan tänka ut!

Andreas Junaeus och Micael Lundin som ansvarar för det dagliga arbetet med pionjärskolan bad tillsammans med församlingen för årets team. Andreas Junaeus berättar också att de haft en fantastisk uppstart på Västanås.
– Det har varit en ljuvlighet över hela veckan, säger han.

Benjamin Lundin, en av årets pionjärer är mycket nöjd med starten på pionjärskolan.
-Ledarna har delat ifrån sina liv och sina erfarenheter vilket inspirerat och väckt en förväntan, både på det kommande året, men även på min egen vandring med Gud, säger Benjamin Lundin och fortsätter.
-Om det kan hända såhär pass mycket på fyra dagar, vad kan då inte hända på ett helt år!
 
140831-Pionjärer-3.jpg 


Publicerad: 2014-09-01
Text: Anna Karlsson
Foto: Johan Hagström