KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Berättade om Jesus på Stortorget

140809-Torgmöte-2.jpg
 
– När jag gick över det här torget för åtta år sedan var mitt liv på väg åt helt fel håll. Konsekvenserna av hur jag levde blev värre och värre och jag kände att det var för sent för mig.
Orden kommer från Tommy Hagsten under ett torgmöte i centrala Örebro en solig lördag i augusti.

Berättelser om vad Jesus gör i människors liv, dans, sång, dockdrama och drama. Det är en skiss över innehållet i de torgmöten som församlingen Kristet Center Örebro anordnar ett antal lördagar i augusti.
– Vi är här för att dela med oss av det bästa vi har fått uppleva. Jesus. Vi har fått möta honom och han kan frälsa och förvandla, berättade pastor Andreas Junaeus när mötet på Stortorget drog igång, mitt bland uteserveringar och torghandel.
 
140809-Torgmöte-1.jpg
 
En av dem som delade med sig av sitt möte med Jesus denna lördag var Tommy Hagsten.
– När jag gick över det här torget för åtta år sedan var mitt liv på väg åt helt fel håll. Konsekvenserna av hur jag levde blev värre och värre och jag kände att det var för sent för mig. Mina föräldrar hade också problem och jag tänkte att det finns inget att göra. Drogerna och den destruktiva livsstilen var mitt liv. Jag gick med djup ångest och självmordstankar, berättar Tommy Hagsten.

Efter att ha sett förvandlingen hos en arbetskollega som blivit frälst blev Tommy först nyfiken och valde senare att ta samma steg och be Jesus komma in i hans hjärta.
– Sedan dess har jag ingen depression, ångest och inget begär efter droger. Jag har i dag en fantastisk fru och tre fantastiska barn. Kunde Jesus förvandla mitt liv, då kan han förvandla ditt, sa Tommy med eftertryck.
Samma tema gick igen när Silvia Martini och Marie Karlsson berättade sin livsberättelser och även i de andra inslagen var budskapet att Jesus kan förvandla varje människas liv.

Nästa torgmöte är den 23 augusti, även då klockan 12:00 på Stortorget. Likaså den 30 augusti.
 
140809-Torgmöte-3.jpg
 
140809-Torgmöte-4.jpg 


Publicerad: 2014-08-09
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström