Israelresa2019-topbnr.jpg

KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Torsdag 08:30-11:00
Öppna förskolan
i cafeterian

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
i Elimkyrkan

Lördag 12:00
Buskul
i Vivalla

Söndag 10:00
Gudstjänst
Sven Nilsson
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Församlingsbön
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Sommar i Vivalla

140806-SIV-1.jpg
 
Ett sjuttiotal personer samlades onsdagen den 6 augusti i den nyanlagda parken vid Vivalla Centrum i Örebro. Människor i alla åldrar och från många olika nationaliteter njöt i det vackra sommarvädret av gemenskap, fika och klassiska sommaraktiviteter.

Under hela sommaren har Kristet Center Örebro bjudit in till gemenskapskvällar i Vivalla. Just den här onsdagen pågår flera kubbmatcher, volleyboll, fotbollsmatch och goda samtal vid picknickborden. En person i en orange buskultröja visar för alla barn, även förbipasserande, att det finns aktiviteter ordnade särskilt för barnen. Församlingen som tidigare haft ”Sommar i Stadsparken” under flera års tid valde i år att förlägga alla gemenskapskvällar i parken i Vivalla istället. Det blir en naturlig del av det regelbundna arbete som församlingen har där.

Nästa vecka, v.33, utökas gemenskapskvällarna till att vara både på onsdagen och på torsdagen. Det blir en del av den årliga Augustifestivalen som församlingen anordnar för barn och familjer i Vivalla.
Mer information om Augustifestivalen hittar du här.

140806-SIV-2.jpg
 
140806-SIV-3.jpg 


Publicerad: 2014-08-07
Text: Anna Karlsson
Foto: Anna Karlsson