julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Bli en görare!

140512-familjegudstjänst.jpg
 
Ballonger, pastellfärger och mängder med glada barn och vuxna fyllde möteslokalen på Kristet Center Örebro på söndagsförmiddagen den elfte maj. En riktig familjefest med ett talande budskap för liten och stor – bli en görare!


Genom sånger, dans, drama och kreativ undervisning gick budskapet ut: du kan bli en görare och inte bara en hörare. Vi fick bland annat möta Jolla som kunde alla svar han hade lärt sig i söndagsskolan, men hade väldigt svårt att leva det på riktigt i sin vardag.

Johanna Karlsson predikade och visade genom enkla och tydliga bilder vad det innebär om man bygger sitt hus på sanden eller på klippan. Besökarna fick också i vanlig ordning följa med Ronny Reporter ut på äventyr. Denna gång följde han med två olika församlingsmedlemmar som valt att bli en görare genom att vara med på ”Bullkyrkan” och ”Vuxna på stan” och på det sättet tjäna Gud nattetid på Örebros gator.

Efteråt fortsatte festen i cafeterian med aktiviteter, fika och gratis glass till alla barn. Håll utkik på KCplay.se, snart kan du se hela familjegudstjänsten igen!


Publicerad: 2014-05-12
Text: Anna Karlsson
Foto: Johan Hagström