julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Bildspel: En julkonsert som ger mer

131214-Julkonsert.jpg
 
Lördagen den 14 och söndagen den 15 december var det riggat för julkonsert på Kristet Center Örebro. Eftersom församlingen stod för alla kostnader i samband med konserterna gick varenda krona från biljett- och fikaförsäljning oavkortat till föräldralösa barn i Afrika. 

Kristet Center Örebros julkonserter kan beskrivas som givande, på många sätt. Publiken får ta del av en bred musikupplevelse där konstallationer som trio, kvartett, minikör, barnkör, kör och solister ingår, och materialet är både klassiska julsånger och egenskrivet material. Medverkar gör också recitatöter, skådespelare och dansare. Men konserterna är också givande på så vis att varenda krona av intäkten går vidare till behövande barn.

Kristet Center Örebro arbetar i Kenya och Uganda med att ge föräldralösa barn en ljusare framtid. I Kenya stöder församlingen Mama Obeds Children Home. Ett hem som startade 2007 efter att många barn förlorat sina föräldrar i samband med de våldsamma upploppen kring presidentvalet.
I Uganda driver Kristet Center Örebro ett fadderprogram som heter Barnhjälp Soluppgång. Här får cirka 450 föräldralösa barn hjälp att gå i skola och på så sätt också chans till en ljusare framtid.

Klicka här för att se ett bildspel från konserten. 


Publicerad: 2013-12-15