julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

En helg av tilltal och framtid

131018-ThomasMuthee.jpg
 
En möteshelg med biskop Thomas Muthee från Kenya är till ända. Starka tilltal, ord av uppmuntran och en tro på nya genombrott präglade buskapet som tål att höras om och om igen. På KCplay.se har du möjlighet att ta igen det du missat eller lyssna igen.

Med stark förkunnelse ifrån Guds ord, tydliga bilder och egna erfarenheter talade Thomas Muthee om hur vi kan ta oss igenom kriser och tider av prövning i väntan på genombrottet. Buskapet var riktat både till församlingen och individer, vilket Muthee tydliggjorde på flera sätt. En tid av genombrott och stark utgjutelse av Guds nåd ligger och väntar bakom hörnet. Sverige behöver Jesus och det är vi som ska gå ut med budskapet om hopp.

Mötena präglades också starkt av den personliga relationen till Gud och lydnaden till Guds ord. Genom exempel från bibeln visade han på mäktiga, ovanliga och märkliga mirakler som helt vanliga människor fick vara med om. Inte på grund av egen prestation utan på grund av en enkel lydnadshandling.

När pastor Per-Åke Eliasson sammanfattade helgen i en intervju exklusivt för webb-tittarna sa han bland annat att budskapet kom som en lägesbeskrivning för församlingen och också stark bekräftelse på mycket av det som börjat röra på sig i församlingen på sista tiden.


Publicerad: 2013-10-21
Text: Anna Karlsson
Foto: Johan Hagström