julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Konfirmerade och gratulerade

130623-Konfa-1.jpg
 
Gudstjänsten söndagen den 23 juni var speciellt riktad till tjugo unga människor, nämligen årets konfirmander. Budskapet löd: låt ditt liv göra skillnad, och gick så klart bra även för släktingar, vänner och övriga mötesbesökare att ta till sig.

Det vi har velat ge er den här terminen är livet med Jesus, sa Esther Bergman, en av konfirmationsledarna.
– Ni har alla gjort en resa under de här veckorna som vi följts åt. Ni är på en annan plats i dag och det ska bli spännande att också följa er framåt, sa Samuel Huss, som också han varit ledare under terminen.

130623-Konfa-2.jpgGenom bildspel och beskrivningar fick alla mötesbesökare en liten inblick i hur konfirmationstiden sett ut för konfirmanderna, och inte minst en inblick i den senaste veckan då de varit på läger ute på församlingsgården Västanås.

– Vi har hunnit med mycket, både under de tio torsdagskvällar vi haft under terminen och under lägret. Det har funnits en bredd av lek och samtal, konfakamp och möten, lektioner och konfanight. Vi har verkligen arbetat igenom frågor och inte velat servera färdiga svar. Man måste plöja för att hitta fram till grunden, sa Andreas Junaeus.

– När Gud ser på dig ser han någon som är unik och med potential att göra skillnad. Han vet vad han har lagt ner i dig och du får tag på det livet när du söker honom helhjärtat, sa Andreas Junaeus när han delade ett budskap om att få utgöra skillnad.


Publicerad: 2013-06-23