KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Konfirmationsläger 2013

130617-Konfaläger1.jpg
 
Under veckan som gått har 20 ungdomar slutfört årets konfirmationsundervisning som pågått under våren. Bön, lovsång, möten, bad, gemenskap och äventyr var några av ingredienserna under lägret på Västanås.

130617-Konfaläger2.jpgStrålande vackert sommarväder ramade in dagarna på lägergården utanför Mullhyttan. Förmiddagarna efter frukost avskiljdes för bön, lovsång och undervisning. Först fick ungdomarna ta en egen stund med Gud utifrån olika teman varje dag. Sedan samlades gruppen till lovsång och undervisning i ämnen som ”Det kristna livet”, ”Relationer, familj och församling” och ”Den Helige Ande”. Undervisningen varvades med diskussionsgrupper där ungdomarna själva samtalade om de olika temana.

Efter lunch var det dags att kämpa för sitt lag i Konfakampen. Ledarna svirade om till full militärmundering och i högkvartetet ekade tävlingsmusiken samtidigt som instruktionerna till dagens tävlingar delades ut. Tävlingarna som bestod av allt från stressiga stafetter till kluriga gåtor resulterade sedan i en spännande och intensiv finalgren som vanns av laget ”US Army”.

Kvällarna bestod dels av möte och dels av ”Konfanight”. Under mötet gavs tid för lovsång, bön, predikan och betjäning. Många ungdomar fick möta Guds närvaro och bli berörda av Jesus. Kvällen fortsatte sedan med gemenskap, vittnesbörd från ledarna, lek och spel under det som kallades ”Konfanight”.

– Det är svårt att säga vad som var bäst, berättar en av lägerdeltagarna. Det var ”gott och blandat” med en massa bra saker!

– Det var jättekul, otroligt givande och fullt av gemenskap, säger en tjej om lägret och berättar sedan med strålande ögon att hon en av kvällarna blev andedöpt och fick ta emot tungotalet.
 
130617-Konfaläger3.jpg


Publicerad: 2013-06-23
Text: Anna Karlsson
Foto: Esther Bergman