julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Nationaldagsfirande med mycket att erbjuda

130606-Nationaldag-1.jpg
 
De svenska flaggornas gula kors sken ikapp med solen i det underbara sommarvädret på Nationaldagen. Firandet inleddes inomhus med ett späckat program av bland annat sång och musik, och tal på temat ”Min dröm för Sverige”. Familjefesten fortsatte sedan utomhus där grillarna spred sin väldoft och aktivitetsfältet låg uppdukat som ett dignande smörgåsbord.

Vi är här för att tacka Gud för Sverige, sa Per-Åke Eliasson när han hälsade välkommen till nationaldagsfirandet. Tacksamhet, glädje, gemenskap och fest var ord som präglade hela dagen. En dag där alla åldrar umgicks, njöt av solskenet, festade loss på grillat och nationaldagstårta, och inte minst, deltog i de hela sexton olika aktiviteterna som prydde området.

Nyheter för i år var hårflätning, lekhage för barn 0-2 år, hinderbana och sumobrottning. En aktivitet som står sig i popularitet år efter år är den numera berömda mumsmums-katapulten. Det hela går ut på att fånga en mumsmums med munnen, som har katapultiserats iväg från förunderlig manick.
Exempel på flera, numera klassiska, inslag var även hoppborg och klättervägg.

130606-Nationaldag-2.jpg
 
130606-Nationaldag-3.jpg
 
130606-Nationaldag-4.jpg 


Publicerad: 2013-06-07