KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Personligt och uppmuntrande när Stanley Sjöberg besökte

130526-StanleySjöberg.jpg

Stanley Sjöberg predikade i en välfylld möteslokal på Kristet Center Örebro den 26 maj, och efteråt sålde boken om hans liv slut på bara några minuter.
– Det jag ska dela i dag är bara något enkelt, nästan för enkelt, sade Stanley Sjöberg inledningsvis.

I viss mening var det en enkel predikan, bestående av flertalet olika berättelser, både personliga och bibliska, men i det enkla fanns en stark uppmuntran och en ton av uthållighet, upprättelse och tro för den enskilda familjen och för landet.

– Gud har inte släppt taget om din son eller dotter. Vi har en Gud som förmår att göra det otänkbara, sade Stanley Sjöberg efter att bland annat berättat lite om sin egen och brodern Kjells livsresa där de under en period inte hade mycket till övers för Gud.
– Vi var besvärliga bönebarn. Så kände säkert också Moses mamma för sin son. Säkert hade hon hoppats att han skulle bli en del av svaret på israeliternas befrielse, men så hände detta att han dödade en annan människa och fick fly för sitt eget liv, sade Stanley Sjöberg.

– Kanske är du här i dag och tänker att de löften du bär i ditt hjärta för dina barn inte kommer att bli av. Men det kan hända enorma saker tack vare föräldrars förböner och lydnad till Gud.

Stanley Sjöberg avslutade sin predikan med att be för alla församlade, för familjer och för landet.
Mötet finnas att se på KCPlay.  


Publicerad: 2013-05-26