KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Hjärtlig och givande mammafrukost

130302-Brinnandemammor.jpg

– Det vi ska få göra i dag är att dela hjärtan med varandra. Ingen mamma är perfekt men vi går alla en väg och vi kan få lyfta och dela saker som blir till nytta för varandra. Det sa Rebecka Hagsten, tvåbarnsmamma och initiativtagare till Brinnande mammor, när hon hälsade välkommen till frukostmötet.

Vid dukade långbord delades en härlig frukostbuffé, gemenskap och många givande erfarenheter av livet som maka och mamma.

Lördagen den andra mars samlades kvinnor och mammor i blandande åldrar för det första tillfället av två inspirerande frukostmöten. Det andra tillfället är lördagen den 6 april och redan nästa lördag, den 9 mars, är det en frukostträff för män under rubriken Brinnande pappor.

På det första frukostmötet för kvinnor delade Rebecka Hagsten, Hedvig Eliasson, Crista Junaeus och Jenny Kihlberg med sig av sina erfarenheter som fruar och mammor. Konkreta händelser exemplifierade övergripande principer som finns att hämta i Guds ord.
– Guds ord är den bästa grunden. Det är mycket tryggare och mer tillförlitligt än att basera beslut på känslor eller vad andra kan ha för åsikter. Gud har alltid en väg framåt för varje familj i varje situation, sa Rebecka Hagsten.

Gemenskapen kring borden var lika god som den vackert uppdukade frukosten och stämningen var härlig och upplyftande.
– Det betyder mycket bara att se att det finns fler som vill välja Guds väg för sina familjer, oavsett om barnen är riktigt små eller tonåringar. Att ha föredömen både i äktenskap och familjeliv är oerhört värdefullt, sa en av mammorna.


Publicerad: 2013-03-02