julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Söndagsskolan har startat

120902-PL-2.jpg

Stämmningen är förväntansfull till max när Promiselands första storsamling för hösten drar igång.

– Har ni haft en bra sommar? frågar en av barnledarna och får ett stort ”ja” tillbaka.

Det märks att Promiseland är ett välkommet och efterlängtat hösttecken – möjligen ett av få för oss sommarälskande KC:are. Barnen trivs i gemenskapen och med undervisningen från Guds ord – och deras föräldrar kan gå på gudstjänst och höra vartenda ord som predikas, utan ”Kan vi gå ut nu?”-tjat från ett leksuget barn.

Här träffas barnen från ”workshopsen”, som idag var luftgevär och pyssel. De har saft och bulle i magen och har fått springa av sig – så att sitta still är (nästan) inga problem.

Johanna talar om att älska sin nästa som sig själv och förklarar alla ord i den krångliga minnesversen tills alla förstår. ”Överträffa varandra i ömsesidig hedersbevisning.”

Promiseland-teamet lägger ner sitt hjärta i dramaillustrationer, sånger, tävlingar. Barnen gensvarar med skratt och klapp – och med sina gåvor till fadderbarnet Fatuma.

När samlingen och gudstjänsten är över möts föräldrar och barn, och alla har fått tillfälle att möta Gud i kyrkan denna söndag. Härligt!

Missade du starten i söndags? Inga problem – det är Promiseland på söndag igen. Välkommen!

120902-PL-1.jpg 

120902-PL-3.jpg 

120902-PL-4.jpg 


Publicerad: 2012-09-07
Text: Linus Hugosson
Foto: Linus Hugosson