julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Fullspäckad festsöndag

120819-Jubileum-1.jpg

Eko från Augustifestivalen, predikan av Micael Lundin, församlingens 17-årsjubileum, tårtkalas i cafeterian, och så två jubileum till. Den 19 augusti var minst sagt en fullspäckad festsöndag.

Under vecka 33 pågick Augustifestivalen i Vivalla, något som söndagens mötesbesökare fick en inblick i genom både ord och bild. Det var en stor och glad skara medarbetare som intog scenen för att berätta om en händelserik vecka.

120819-Jubileum-3.jpg

Predikade gjorde sedan Micael Lundin som nyss är hemkommen tillsammans med sin familj från ett missionsår i Uganda. Han predikade ett budskap om församlingen.
– Som troende är vi levande stenar, men det är Herren som bygger sin församling. Om vi lever för oss själva blir det bara en stenhög. Men det finns ingen gräns för vad Gud kan göra genom sin församling när vi ger oss till varandra och låter Herren foga oss samman, sade Micael Lundin.

120819-Jubileum-4.jpg

Efter förmiddagsmötet var det stort tårtkalas i cafeterian. Det var på dagen 17 år sedan församlingen bildades. Något som självfallet fortsatte att uppmärksammas på kvällens församlingsmöte. Där uppmärksammades och hedrades också Sven Nilsson, som i år firar 65 år i tjänst. Han är också den som tog steget att starta församlingen utifrån ett tilltal från Gud.

Sven Nilsson var församlingens huvudpastor fram till 1998 då han lämnade över stafettpinnen till Per-Åke Eliasson. Även han jubilar i år med 40 år i tjänst. Något som församlingen också passade på att fira denna festsöndag.


Publicerad: 2012-08-20