KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

”Fri, han har satt mig fri!”

120811-Torgmote-3.jpg

I lördagens 20-gradiga augustivärme fick örebroare höra om Jesus på Stortorget. Ungdomskören sjöng, det var dockdrama, dans och flera vittnesbörd.

– Genom allt det vi gör här i dag vill vi återspegla det bästa vi vet, och det är att lära känna Jesus Kristus, sa Andreas Junaeus när han startade igång lördagens torgmöte.

120811-Torgmote-2.jpgUngdomskören tog vid och sjöng om hur Jesus kan sätta en människa fri, något som underströks direkt i det vittnesbörd som Sandra Cornels gav.

– När jag var barn skiljde sig mina föräldrar och pappa mer eller mindre försvann ur mitt liv. Jag blev arg och besviken på honom. I högstadiet var det en kvinna som bad för mig, och Jesus gjorde det hårda i mitt hjärta mjukt så att jag kunde förlåta min pappa. Jesus gjorde mig fri att kunna älska honom igen.

Kicki Mäki-Runsas och Ulla-Maja Junaeus berättade om fysiska helanden, hur Jesus visat sig vara den bästa läkaren av alla.


Publicerad: 2012-08-11
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström