KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Hallå där, Andreas Junaeus

Inför Augustifestivalen

augustifestival-buskul.jpg

Hallå där, Andreas Junaeus
Andrepastor i Kristet Center och ansvarig för Augustifestivalen

Inför årets Augustifestival, som inleds tisdag 14 augusti och avslutas lördag 18 augusti, ringde vi upp Kristet Centers andrepastor Andreas Junaeus, som har ett övergripande ansvar för festivalen.

Vad händer på årets Augustifestival?
Det är som tidigare en vecka för barnen i Vivalla. Vi vill ge dem uppmärksamhet under några dagar med speciell sommarlovskänsla. 
Augustifestivalen är ju en del av vårt stora arbete i Vivalla, där vi är engagerade i ungdomsgården och regelbundet har hållit i Buskul-samlingar i flera år.
Samtidigt som vi erbjuder möjligheten att göra roliga aktiviteter vill vi även ge barnen och föräldrarna hopp från himlen.

Hur ser det praktiska upplägget ut?
Vi börjar kl. 11 varje dag på två mindre gårdar där vi spelar fotboll, pysslar och leker med de barn som dyker upp. Det kommer finnas kaffe och fika för föräldrar och saft och bullar för barnen.
Samtidigt har vi aktiviteter för lite äldre barn på grusplanen.
Vid 13.30 tar vi en lunchpaus och vid 15.00 kör vi ett maxat Buskul-möte mitt på Vivalla Centrum. De mötena är det alltid tryck på. Det brukar komma runt 100 barn och det är alltid underbart att se deras glädje och engagemang i det som pågår från scenen. Himlen är där!

Blir det några kvällsaktiviteter också?
Ja, på onsdag, torsdag och fredag kväll tar vi vårt populära Sommar i Stadsparken-koncept till Vivalla. Då är hela församlingen och alla familjer i Vivalla välkomna på gemenskapskväll på gräset mellan skolan och centrum. Det blir kubb, fotboll, fika och gemenskap.
Sedan på lördag kväll har vi ett härligt vittnesbördsmöte i Kulturarenan, då vi ber att Jesus ska få beröra många människor.


Publicerad: 2012-08-10
Text: Linus Hugosson
Foto: Arkiv