julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Pastorer utrustas för fortsatt tjänst

PastorerKampala-1.jpg

Under tio års tid har vi haft pastorsseminarium i olika delar av Uganda. I januari i år startade vi en pastorskurs som består av fyra intensiva undervisningsveckor. Under den senaste veckan gästtalade Harry Andersson.

Det är ett hundratal pastorer som kommit från olika delar av landet. Den gemensamma nämnaren är att de alla kommer från någon dotterförsamling till Redeemed of the Lord Evangelistic Church i Kampala. Vår partnerförsamling här i Uganda.

För många av pastorerna är detta den enda träningen de får. Deras hunger efter undervisning är stor. Vårt mål är att ge varje pastor en grundläggande undervisning och redskap som kan hjälpa dem att fullborda sin uppgift att leda och bygga Guds församling.

Den senaste undervisningsveckan hade vi besök av pastor Harry Andersson, en kär och nära vän till både vår församling och vår pastor Per-Åke Eliasson. Harry Anderssons undervisning har varit väldigt uppskattad. Veckans undervisning har haft fokus på församlingen, bön, själavård och befrielse samt själens frälsning.

Uganda är ett land med många kristna. Det finns ett enormt behov och en hunger efter undervisning så det är en stor glädje och en förmån att få vara med att möta det behovet.


Micael Lundin
Kampala, Uganda

PastorerKampala-2.jpg


Publicerad: 2012-08-10