Helandemoten-bnr-kc.jpg

KCMEDIAknapp.jpgBiljetter.pngbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Torsdag 09:00-11:00
Öppna förskolan
i cafeterian

Lördag 12:00
Buskul
i Vivalla

Lördag 18:00
Helandemöte
Per Cedergårdh
Webb-tv

Söndag 10:00
Helandegudstjänst
Per Cedergårdh
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsmöte
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Grattis på födelsedagen, Hedvig!

120617-Hedvig-2

Efter gudstjänsten den 17 juni firade församlingen jubilaren Hedvig Eliasson.

– Det här är nog första gången jag lyckats hålla en överraskning hemlig för dig, sade Per-Åke Eliasson efter söndagens gudstjänst, och riktade sig till sin fru Hedvig.
Födelsedagsbarnet hade dock börjat ana något när hon sett en del tillresta vänner bland mötesbesökarna.

I cafeterian dukades kaffe och tårta fram och församling, vänner och familj stämde in i gratualtioner till jubilaren. Sånger varvades med tal och många passade på att tacka Hedvig Eliasson för vad hon betytt under årens lopp, och också betyder idag.
– Du ska veta Hedvig att vi yngre kvinnor i församlingen verkligen ser upp till dig. Du är ett föredöme för oss, lät Esther Bergman hälsa, innan hon sjöng en sång.

– Av dina 60 år har vi haft 34 år tillsammans, och du är i dag vackrare än någonsin. Du är en sann vän. Det går att prata om allting med dig. Du är också en fantastisk mamma och en underbar fru, sade Per-Åke Eliasson.

Hedvig och Per-Åkes tre döttrar höll också tal och en och annan tår lockades fram hos de som lyssnade på de hjärtliga hyllningarna.

120617-Hedvig-3 


Publicerad: 2012-06-18
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström