KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Nytt hopp för Sverige är igång

Nytt

I onsdags  inleddes kampanjen Nytt hopp för Sverige. Stefan Salmonsson levererade ett uppmuntrande budskap från Herren och efteråt var det musikcafé med Rolle Johansson i spetsen.

För andra året i rad satsar församlingen på två veckor av väckelsemöten med temat Nytt hopp för Sverige. Pastor Per-Åke Eliasson inledde mötet med att läsa från Apostlagärningarna 8 om hur Filippos kom till Samarien för att predika Kristus.
– Det blev stor glädje i den staden! Det tror vi om Örebro också!

Under kvällen talade Stefan Salmonsson om hur människor kan ha ”rubriker” skrivna över sina liv. Med utgångspunkt i 1 Krönikerboken 4 predikade han om hur Jabes, vars namn betyder smärta, fick nåd från Gud att byta rubrik över sitt liv.
– Du kan säga saker om dig själv, andra kan säga saker om dig, men det stämmer inte alltid överens med den bild Gud har. Gud vet inte bara om din historia, han har också din framtid i sin hand.

Jabes ropade till Gud från ett ärligt hjärta. Han ville inte bara ha smärtlindring, han ville bli fri. En sådan bön svarar Gud på.
– Du kan få gå från smärta till befrielse och välsignelse! förkunnade Salmonsson.

Kvällen innehöll mycket sång och musik både under mötet och efteråt i cafeterian. På onsdagarna och lördagarna under kampanjen kommer det att vara musikcafé och i går höll Rolle Johansson i trådarna. Förutom sång och musik så bjöds det också på intervjuer, vittnesbörd och tävlingar som passade alla åldrar.

Nytt 


Publicerad: 2011-09-15
Text: Anna Karlsson
Foto: Sara Börjesson