julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Jesus förvandlar och upprättar

Torgmöte

När tonerna från Rådhusets klockspel klingade ut i lördags, strax efter klockan 12.00, drog säsongens första torgmöte igång.
Vi är här för att berätta om Jesus som har förvandlat och upprättat våra liv, sa Andreas Junaeus.

Den berömda Open Art-kaninen utgjorde bakgrundsfonden till lördagens torgmöte på Stortorget. Under nästan en timme varvades personliga vittnesbörd med sånger, drama och dans. Budskapet var att Jesus lever i dag och kan upprätta människors liv.

Torgmöte

Rolf Östlund, en av de som berättade om sitt möte med Jesus, beskrev det som att bli riktigt ordenligt tvättad.
– Det är svårt att förklara men den bästa bilden jag kan ge är att jag blev tvättat på insidan, inte i 40 eller 60 grader, utan i 90. Jesus gjorde ett verk på djupet av min insida, sa han. Rolf Östlund berättade också att han efter detta inte längre kände något sug efter att röka.

Fredrik Sundén berättade även han om sin bakgrund och sitt möte med Jesus.
– Jag är precis som Rolf en ”ur-örebroare”, uppvuxen i Vivalla. Jag gjorde många dumma saker när jag var yngre och resultatet blev att jag blev hård på insidan. Mitt hjärta var ungefär som fundamentet på Engelbrekt-statyn här. Men när jag ödmjukade mig och valde in Jesus så mjuknade mitt hjärta. Jag är så tacksam för att han frälste mig.

Torgmöte


Publicerad: 2011-08-13