Israelresa2019-topbnr.jpg

KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Johanna Karlsson

Söndag 10:00
Gudstjänst
Andreas Junaeus
Webb-tv
Promiseland
Söndagsteensnet

Söndag 18:00
Församlingsbön
för medlemmar

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Konfirmationsavslutning med läger och gudstjänst

konfa

I söndags hölls konfirmationsgudstjänst för de elva ungdomar som gått konfirmation under våren, och som nu senast varit på läger tillsammans.

konfaEfter flera dagar av gemenskap, tävlingar, undervisning och Gudsmöten på lägret stod konfirmanderna i söndags på scenen och proklamerade ut den apostoliska trosbekännelsen. De sjöng också sången Bli stor med budskapet om att Jesus ska få ta större plats i deras liv. Efter att Andreas Junaeus predikat, alldeles särskilt till konfirmanderna, var det tårtkalas för konfirmandernas familjer ute i cafeterian.

Dagarna på lägret bestod av undervisning på förmiddagarna och ”Konfakampen” på eftermiddagarna. På kvällarna var det möten där konfirmanderna också fick en chans att själva söka Gud, eller att få samtala och be tillsammans med en ledare. I ”Konfakampen” tävlade tre lag mot varandra i alla möjliga och omöjliga grenar, för att sedan i en rafflande final göra upp om storvinsten. God mat, härlig gemenskap, Gudsmöten, spännande utmaningar, sol, regn, bad, samtal och tävling – allt fick plats på det fyra dagar långa konfirmationslägret på Västanås Bönecenter.  

konfa 


Publicerad: 2011-06-22
Text: Anna Karlsson
Foto: Anna Karlsson, Esther Bergman