julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Hallå där...

MLMicael Lundin, som leder en böneresa till Montenegro 21-27 juni.

Hur många är ni som åker och vad ska ni göra?
 Vi blir ett gäng på 18 personer som åker ner till Montenegro. Resan är i första hand en böneresa så vi kommer att be mycket för landet och för de kristna som finns där. Sen kommer vi också att ha möten på två olika platser.

Berätta lite för oss om Montenegro
 Montenegro är ett lite landet i före detta Jugoslavien som ligger söder om Bosnien och Serbien och norr om Albanien. Det finns bara ett hundratal kristna i hela landet och man har aldrig upplevt någon väckelse. Det är verkligen en vit fläck på den andliga kartan, en bergsbygd både i det naturliga och i anden.

Blir det fler böneresor framöver?
 Detta är nu den tredje böneresan som vi gör från församlingen och jag är övertygad om att det inte är den sista. Montenegro behöver all förbön landet kan få. All förändring börjar i bön. Genom att ta med människor, låta dem se situationen och få möta de kristna, så gör det intryck på dem och föder en längtan att be, också när man kommer hem.


Publicerad: 2011-05-30