KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Att vara en skatt - och en skattletare

Familjegudstjänst

Söndagens familjegudstjänst gick under temat ”Jag är en skatt”. Stora som små fick lära sig om vad en skatt är och hur man kan leta skatter i varandra, inte minst i den egna familjen.
– Du kan få vara en som hittar det bästa i andra, sa Johanna Karlsson.

Blommor och ballonger prydde scenen under familjegudstjänsten och det var mycket fart och fläkt. Tävlingen tjillevippen blev en riktig nagelbitare och den färgglada ungdomskören sjöng om att hitta skatter i varandra. Sedan gav sig Ronny reporter ut för att hitta skatter, och han hittade minst lika många skatter som människor.

Familjegudstjänst

– Det står i bibeln om en slags tävling som är väldigt positiv, och den handlar om att överträffa varandra i att visa uppskattning. Gud utmanar oss i det här, och vi kan få börja på hemmaplan och söka skatter i mamma, pappa och våra syskon, sa Johanna Karlsson.

Familjegudstjänst

I ett drama fick publiken träffa Mojje som jämförde sig med andra och inte insåg att han också hade gåvor och skatter, fast på lite andra områden. Men sen fick han upptäcka att han också var en skatt. Johanna Karlsson läste flera bibelord som handlade om vilken kärlek Gud har till varje människa.

– Bibeln säger att du är underbart skapad och Gud har tänkt någonting gott för varje kille och tjej. Han vill att vi ska vara oss själva, veta om att vi är hans dyrbara skatter.


Publicerad: 2011-05-01
Text: Lina Hagström
Foto: Turana Hassanova