KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Festligt nyårsfirande med mycket tacksamhet

Redan klockan sju på nyårsaftonskvällen drog firandet igång. Första delen av kvällen leddes av Finally Livins värdar Oskar och Anna, och efter ett avbrott med nyårssupé och aktiviteter för barnen fortsatte firandet med nyårsvaka med Stefan Salmonsson. Det blev en festlig kväll full av tacksamhet för det gångna året.

- Bibeln uppmanar oss att inte glömma Guds godhet. Gång på gång sa Gud till sitt folk att göra saker till åminnelse av något, och detta för att de inte skulle glömma hans gärningar. I kväll ska vi blicka bakåt, inte nostalgiskt, men i tacksamhet för vad Herren har gjort, sa pastor Per-Åke Eliasson när han hälsade välkommen och inledde kvällen.

101231-Nyar-2.jpg

Sedan tog Oskar och Anna vid och gjorde bland annat en tillbakablick på året i församlingen med hjälp av bilder. Som utannonserats visades också musikalen Miraklet. En musikal som sattes upp i höstas på ungdomarnas Finally Livin. Kvällen innehöll också tävlingar som Promiseland höll i, ett framträdande och Deivid och Johanna Nogueira, framträdande av ungdomskören och det vinnande bidraget från ungdomarnas Spexplosion, en tävling som hålls varje julavslutning.

Vid niotiden var det dags för nyårssupé och en festlig efterrätt. För barnen fanns fiskedamm och diverse aktiviteter. Nyårsvakan inleddes halv elva och Stefan Salmonsson delade ett budskap om mod.
- Om det är något vi behöver för ett nytt år så är det mod, och mod innebär att vara märkt, omsluten och djärv, förkunnade Salmonsson.
- Att vara märkt av himlen ger rätt perspektiv. Vi får inte bli för hemtama och upptagna med allt som är förgängligt, sa han bland annat.

101231-Nyar-3.jpg

Efter vakan sköts det fyrverkerier och det relativt milda vädret gjorde att de flesta tog sig ut i kylan för att titta på. För den som ändå blev kall fanns det glögg efteråt i cafeterian.

Publicerad: 2011-01-02
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström