julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Välkommen till öppna förskolan Dungen

ÖF

Den sista torsdagen i november premiärstartade öppna förskolan Dungen. Initiativtagaren Anna-Karin Sandell var glad.
- Det här har varit en dröm i flera år, och nu är vi igång!


Det är ett dussintal föräldrar som kommit med sina barn till öppna förskolan Dungen denna dag. En farmor är också på plats. Yngst bland barnen är Ella på två och en halv månad och äldst är Jonatan, tre och ett halvt år.
- Det finns ingen åldergräns för verksamheten. Är man hemma med sitt barn på dagarna är man välkommen hit, berättar Anna-Karin Sandell samtidigt som hon ställer fram fikat.

ÖF

Öppna förskolan Dungen kommer vara öppen varje torsdag.
- Vi öppnar kvart över åtta på morgonen och avslutar ungefär klockan tolv. Cirka halv tio har vi en gemensam samling med lite sång och musik, men annars det fri lek, gemenskap och pyssel, berättar hon.

Fikat är direkt efter samlingen och i dag bjuds det dessutom på tårta. Det är många som firar att öppna förskolan startat. Bland annat Crista Junaeus som är här med sina två döttrar.
- För föräldrar som är hemma med sina barn så är det här helt klart det bästa av två världar. Det har varit efterlängtat och jag är så glad att det satsas på det, säger hon.

Sara Huss är här med dottern Joline, 9 månader.
- Ja, vi kommer absolut komma tillbaka hit. Det är en väldigt smidig mötesplats, både för barn och föräldrar, säger hon.

ÖF

Öppna förskolan Dungen avslutar terminen den 16 december men startar igen 13 januari. Du och ditt barn eller barnbarn är varmt välkomna!

Har du frågor kan du kontakta Anna-Karin Sandell 0585-40064, 0762 132335, alternativt Ann-Britt Johansson på fritids 019-325073.

Publicerad: 2010-11-25
Text: Lina Hagström
Foto: Lina Hagström