julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Mötet med Jesus förändrar allt

20101017-Nytthopp-StefanSalmonsson-1.jpg

Två intensiva konferensveckor är till ända, och samtidigt hänger känslan av någonting nytt kvar i luften. Nytt hopp för Sverige gästades av Mikael Alfvén och Stefan Salmonsson, och många människor har under mötesserien fått möta Gud och uppleva hans förvandlande kraft.

Under söndagens förmiddagsmöte kom ett vittnesbörd in om att någon blivit helad från laktosintolerans under förbönen söndagen innan, och på det avslutande kvällsmötet tackade någon Gud för befrielse från fruktan.
Tron och tacksamheten har växt för varje dag under konferensen och många vittnesbörd har kommit in om hur Gud har förvandlat, helat och upprättat.

Under den sista dagen av Nytt hopp för Sverige hölls två möten. Under förmiddagen talade Stefan Salmonsson om vittnesbördet som kommer av det personliga mötet med Jesus, och på kvällen kretsade budskapet bland annat kring att se på människor med Jesu ögon.
– Guds princip är att allt du har ska delas med andra. Det personliga mötet med Jesus förändrar allt, och när vi har mött honom så är det vårt uppdrag att föra människor till honom, sa Salmonsson på förmiddagen.

Under kvällsmötet, liksom alla andra konferensmöten, blev det tillfälle att få förbön, och många kom fram för att betjänas genom handpåläggning. Kvällen avslutades sedan med tacksägelse och glädjefylld lovprisning.

Publicerad: 2010-10-17
Text: Lina Hagström
Foto: Johan Hagström