KCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

Onsdag 19:00
Guds ord räcker!
Anders Gerdmar
Webb-tv

Fredag 19:00
Ungdomsmöte
Samuel Huss

Söndag 10:00
Gudstjänst
Samuel Huss & ungdomarna
Webb-tv
Promiseland
Byggoffer

Söndag 18:00
Nattvardsgudstjänst

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Nytt hopp för Sverige fortsätter

Nytt

I går inleddes den andra etappen i konferensen Nytt hopp för Sverige. Stefan Salmonsson talade under onsdagskvällen om att det finns en tid i tiden, då Gud söker oss.

Med ett personligt vittnesbörd om hur han själv fick komma till tro beskrev Salmonsson Guds sökningstid.
- Jag kom till slutet av mig själv och min själ slets hit och dit. Jag gick igenom en kamp, men valde att lämna mig till Gud i den kampen.
En tid då Gud söker dig är ofta mycket turbulent. Det är mycket som händer i dig och omständigheterna kan verka omöjliga. Det är viktigt att vi gensvarar till Gud när han söker oss, för det är det som kommer att ta oss vidare.
- Detta gäller även oss som har varit kristna länge, det finns tider då Gud bara vill ta oss in i en ny nivå, förklarade Salmonsson.

Konferensen har hittills fått betjäna många människor och den pågår till och med söndag kväll. Varmt välkommen att vara med du också! Om du inte har möjlighet att vara närvarande på plats kan du se alla möten här på hemsidan.

Publicerad: 2010-10-14
Text: Anna Karlsson
Foto: Johan Hagström