julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Torgmöte på Stortorget

Torgmöte

Nu när valstugorna packat ihop för den här gången var det äntligen dags för Kristet Center att inta Stortorget. Med sång, dans, drama och personliga vittnesbörd berättade vi för Örebroarna om vår bäste vän: Jesus.

Bara minuten efter att Nikolaikyrkans klockor ringt sina tolv slag drog Kristet Centers torgmöte igång på Stortorget. Regnet höll sig undan och många nyfikna stannade till för att lyssna till vittnesbörden och sångerna. En av ungdomarna i församlingen vittnade om hur Jesus satte honom fri.

- Jag växte upp i ett kristet hem, men efter en svår period i skolan upplevde jag ett stort mörker i mitt liv och när jag inte såg någon utväg ropade jag till Gud. Han mötte mig och satte mig verkligen fri! Nu har jag en livslust och en glädje i mitt liv!

Torgmöte

Fler vittnesbörd och sånger om vem Jesus är idag fortsatte att prägla torgmötet och även dockteatern där vi fick möta en kille som blev av med sin hund- och spindelskräck.

På lördag är det torgmöte igen på Stortorget klockan 12. Välkommen då!

Torgmöte

Publicerad: 2010-09-26
Text: Anna Karlsson
Foto: Johan Hagström