julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Öppet hus på Grenadjärskolan

Yvonne

Parallellt med Kristet Centers nationaldagsfirande bjöd Grenadjärskolan in till öppet hus i skolbyggnaden och den nybyggda förskolan Dungen. De guidade visningarna gick med jämna mellanrum och flera ryckte rektor Yvonne Wirhall i ärmen för att ställa sina frågor.

Grenadjärskolan har i dag cirka 160 elever från förskola till årskurs 9 och till höstterminen finns fortfarande plats för fler elever.
– Vi hoppas att fler ska upptäcka vår skola. Vi har gott om plats för fler elever och förskolan och fritids har nyligen fått helt nya och fräscha lokaler, berättar Yvonne Wirhall, rektor för Grenadjärskolan.
– Som lärarkår är vårt mål att den här skolan ska vara en trygg plats för alla barn och tonåringar. Skolan ska få vara en fristad från allt yttre trendtryck. Barn ska få vara barn och ingen elev ska behöva oroa sig inför skoldagen på morgonen.

Grenadjärskolan har en golvyta på över 2 500 kvm fördelat på tre byggnader. Skolans huvudbyggnad är 1440 kvm, det så kallade C-huset är 580 kvm, och det nybyggda D-huset är 504 kvm. Dessutom disponerar skolan en stor matsal och en modern idrottshall.

Publicerad: 2010-06-07
Text: Anna Karlsson
Foto: Johan Hagström