julkonsert-topbnr_2.jpg

Julkonsert_bnr_biljetter_kc.jpgKCMEDIAknapp.jpgbanner-podcast150px.jpgUppdragSverige-knapp.jpgVarldenIdag.jpgSTH.jpgKanal10.jpgoppnaScout-knapp.jpgDenna Vecka

För mer info se
Kalendern

Kommande-handelser.jpg   Facebook-mindre.png Instagram-mindre.png

 

 

Förvänta dig ett mirakel!

Stefan

Evangelisten Stefan Edefors besökte Kristet Center med ett budskap om mirakler.
- Gud svarar på vår förväntan, sa Edefors.
Här kan du läsa ett referat och också se hela predikan via webb-tv.


- Förvänta dig ett mirakel i ditt liv ikväll! inledde evangelisten Stefan Edefors när han i onsdags besökte Kristet Centers ”Dukat bord”.

Det var första gången han besökte församlingen som talare men det verkade inte vara den sista. När han predikade det enkla evangeliet uppmanade han alla att ställa sig frågan om man verkligen förstått hur enkelt det är och vad evangelium innebär?

- Om vi inte vet vad det är vi har fått, då kan vi inte ta emot det, vi måste veta vad som är Guds vilja för att kunna leva i den, förklarade Edefors.

Vidare talade han om att det är den förväntan vi har som mäter ut något, och utifrån Psalm 103 visade han på att Gud redan tagit allt på sig - miraklet är vårt att ta emot.

Under kvällen gavs det också ett utrymme för alla som behövde ett mirakel att få förbön, och många människor blev betjänade under kvällen.

Publicerad: 2009-10-13
Text: Anna Karlsson
Foto: Johan Hagström